Sunday, April 24, 2011

kawen~~kawen~~kawen


jenguk jengah hari ni bmula di blog ini....Pakar Diari Hati....
coretan tentang pkahwinan di usia muda...
skang nie dah mula trend kawen muda dalam kalangan dak IPG...
suma blumba2 nak tayang pic kawen n tunang...
blumba2 mnunjukkan kmesraan di laman facebook..
ada yang jelez...ada yg myampah...
jelez sbb xdpt rezeki yg sama...
myampah sbb rasa cam blebih2an plak nak tayang kat org ramai..huhu..
mluahkan rasa rindu....( sape suh kawen awal...macam xtau yg awak xleh duk sama)...
tapi tu sumakan jodoh...dah smpi seru bak kata orang...
rezeki n takdir masing2...jodoh dah smpi lari ke mana pun tetap bsama...huhu...
yang jelez akan bkata " kenapalah aku xkawen agi..nape diorg leh kawen awal..aku xleh?..)
yang myampah akan kata " jasa mak ayah xblas lagi...bakti pun xditabur lagi..sibuk nak nikah)..
macam2 tafsiran orang...huhu..aku pun nak kawen ...tapi xleh agi..
sbb mak abah xkasi..lagipun incik kekasih pun baru sgt nak kumpul duit kawen..huhu..
xpe r...relax2 dulu..muda agi..ada jodoh xkemana...

impian pkahwinan


impian pkahwinan saya?????...
saya nak suma ikut adat...ada marhabannya....ada bzanjinya....
ada kenduri kendaranya..ada bsalin baju byk kalinya...=p
tapi kenduri biar pakai katering...huhu..xmoh wat rewang..leceh...
lagi byk kos guna...huhu....xmoh wat benda yang leh sepahkan rumah..
nanti dah r kita ne penat bkahwin..penat plak nak kemas umah..huhu..
aku nie kang kalo dah penat mula r suma nak di maki..
xpasal2 derhaka ngan suami...ha...ha..ha..giler sungguh....
aku ada satu impian besar punyer...dari dulu agi aku harap dpt wat...hehe..
aku nak amik outdoor picture ngan style gothic....
gothic???....kekawn aku cukup xbkenan ngan impian aku nie..
tapi aku mmg nak sgt wat gaya nie..hehe..rasa style gitu..=p...



6 comments:

  1. wawa... bestnyer nenguk impian kawen dye.
    style gothic? klass ape.. len drp yg len.

    ReplyDelete
  2. misznanarizal

    ---> hehe....nak pinjam??..xleh..=p ..sbb nie bukan baju kita...hehe...

    cik yaya

    ---> eh2...nie bukan tuk contest tue tau..=p...hehe...yang tuk contest tu nak wat post len...hehe..=p

    ReplyDelete
  3. ouhh..cun tol bju tu..nice..

    ReplyDelete
  4. hehe..dah mula merancang ke arah tu nmpknye..

    ReplyDelete
  5. hawiz----> ha...ha...tuannyer xcun...=p.. poyo giler tanya gitu...ha..ha..

    kak subi----> hehe...fail to plan then we plan to fail...=p...hehe...

    ReplyDelete