Monday, April 18, 2011

blog walking~~~~


benda yang paling aku benci sejak dulu bila start wat blog nie ialah " BLOG WALKING "
tapi benda alah nie r aku duk wat sejak semalam..hehe...=p..
atas nait sesaja nak tambah bilangan followers..=p
ha...ha....saje jelah...al maklum r...sejak ada broadband tajaan BF tcinta nie....ha...ha...=p
dari setakat buka fb je...balik2 FB..balik FB...cam xde bda len yg leh di buat...
amik broadband..bayar bulan2 tapi stakat bukak FB n blog sdri je???
bek campak je broadband nie...chewah!!!...nak baling...ingat hak sdri ker??..ha.,.ha...
menarik gak wat blog walking nie..sbb byk isu baru leh tau..hehe..tgk blog org...
curi widget2 menawik....=p...hehe...


p/s ----> dah tiga tahun BF tcinta janji nak belikan broadband tuk diri ini...baru tahun nie dapat sbb baru tahun nie dia bergaji...=p..ha..ha... mulai tahun nie aku idup senang..ha..ha..=p... bak BF kata r...aku bsama dia sejak dia xde pape...jadi kenapa bila dia dah senang aku xleh dpt ksenangan yg sama jugak...=p....hehe....alhamdulillah...rezeki Allah...

4 comments:

  1. thanx cik nelly...=)... will do some blog walking to ur blog soon..=)

    ReplyDelete
  2. suweetnyer....semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat =)

    ReplyDelete