Saturday, June 11, 2011

~berhabuk dah~


berhabuk dan bsawang dah blog tchenta nie..huhu...
smenjak kmbali smbg study kat IPG..
smenjak exam mula n broadband dipotong....hehe
dah skian lama skadar mjenguk jengah di blog ne dlm 5 minit stiap hari..
tgk2 kot2 r ada yg dtg mjenguk jengah...
kamshamida pada suma yg sudi datang ke blog yg tsberapa nie...=)...
maaflah sbb baru kmbali mjenguk blog anda..lewat skit mbalas kunjungan...=p..
khabar TERBAIK~~~..broadband kmbali bnyawa ehsan dari BF tchenta...=p..
hehe...kamshamida oppa...hehe....
cuti dah nak abes....cadang nak wat macam2 cuti nie...
myiapkan assigment OUM...( amik upah wat asement owang....=p..)
amik lesen L keta...( sebab sblum cuti dapat elaun rm300)..
tapi akhirnyer tggl impian...hanya tinggal kenangan suma tue..huhu...
duit elaun dah abes atas sebab2 tertentu...=(...
dan skang baru nak start wat assigment OUM tue..
dah r nak submit dah orang tue..huhu....
skang cuma bharap dapat siapkan assigment OUM tu dgn baik...
harap juga dapat upah yg bpatutan macam dulu tue..
nak wat tambah ram lappy yg dah cam siput nie...huhu....



8 comments:

  1. rajin2 la update ye cikgu..=)

    ReplyDelete
  2. berhabuk xpe..jangan hilang sudah la..hehehe..

    ReplyDelete
  3. al hakim--> hehe..insyaAllah....thanx sudi mjengah di sni..=)..

    firdaus---> ha..ha..jgn hilang!!..letih nak wat smula blog baru...hehe...thanx sudi jengah di sni..

    kak subi--> hehe..lama mhilang sbb broadband commit suicide...hehe..=p...thanx datang kak subi...=)

    ReplyDelete
  4. misz athiqah IPG mana? same la kita guru pelatih! sep tgn sikit..hehe..

    xpe2..sikit2 lama2 jd bukit! :D

    ReplyDelete
  5. waaa, KD!! ade blog ek. mane jumpe blog ezan. hehe

    ReplyDelete
  6. siput tu demam ea?
    mkin slow la klw gtu, hehe..

    elaun da abeh,
    kte jd anak yg baik, perumah..
    hehhe~

    ReplyDelete
  7. aida--> hehe..kita IPG afza,kuala lipis,pahang..hehe...=)

    Ezan---> ha..ha..tjumpa masa jalan2 kat blog sape tah...hehe..tgk ezan ada komen post dia...=p

    ayu---> ha..ha...dia bukan demam ayu..dia dah tenat tue...ha...ha...akak mmg stiap kali cuti ukur dinding umah...=p...duk memerap je..hehe..

    ReplyDelete