Wednesday, June 15, 2011

~~ seketika namun penuh bmakna ~~



" one could fall in love many times during the course of a lifetime,
but the first of love always holds a special place in our hearts "

berapa ramai dari kita xpenah jatuh cinta???
sila angkat tangan!!!!...
tipu!!!..tipu!!!...tipu!!!...
mane ada orang xpenah jatuh cinta...
manusia mesti akan jatuh cinta sesama manusia even sekali je dalam hidup dia..
ada yg btuah jatuh cinta sekali dan cinta tu kekal tuk spanjang hidup dia..
ada yg lain bkali2 jatuh cinta..bganti2 cinta spjg hayat dia..huhu...
tapi cuba kita fikir..............
yang mane satu antara banyak2 cinta yg konon cinta tue adalah cinta pertama kita??....
fikir baik2 sbelum jawab..huhu...
orang kata cinta pertama itu adalah cinta yang mpengaruhi kseluruhan hidup kita....
even dia hadir seketika je....
orang kata cinta itu xsemestinya memiliki bukan..=)..
tapi cinta pertama ini lah yg ajar kita apa itu erti cinta even kita xbsama dia dah..=)...

arine nak share cite tentang cinta pertama kita...wah .gitu!!!!...cam bagus je...=p
okey...xpenting tuk kamu..tapi penuh erti tuk kita...=)..
ye penting....dia mmg penting..sepenting bda2 penting dalam hidup kita..hehe..
kita jumpa dia masa form 3...orangnyer mmg xperfect...suka mjeling...benci giler!!..hehe..
tapi dia sgt2 menarik hati...tgk dia waktu tu mgingatkan kita pada watak lexluthor dalam cite superman waktu tue..=)...
waktu mula2 kita suka dia...
kepala dia botak...nampak sebijik cam lexluthor waktu...cute sgt!!!!!!!....
sbelum botak nie rambut dia mmg pergh!!!..hebat!!!...penuh gaya...tapi dia tebas suma rambut sbb tangan dia patah!!..xpe!!..awak botak pun saya tetap suka!!!!...
ok cukup smpi situ...saya suka awak dulu...dan saya tetap suka awak smpi kini..=)
suka je...sbb saya dah ada org len yg saya sayang..=)..
awak tau x...awak pengaruhi seluruh hidup saya...segala password2..
ye..segala2nyer mesti bkaitan dgn awak..hehe.
jadi mmg xkan ada yg leh ceroboh..sbb xkan bkaitan ngan saya pun...=)
even bda2 simple pun mesti ada kaitan dgn awak....
sbb saya nie makin mjadi pelupa...
jadi untuk mudahkan saya..saya gunakan bda yg bkaitan dgn awak..
mudahkan????...hehe...
baru2 nie saya jumpa fb awak!!!!!...
at last!!!..sperti biasa...
fb tu baru di bukak..awak xpenah brubah...mmg xsuka IT...
masa mula2 jumpa FB awak...pergh!!...rasa nak mjerit sekuat2 hati...hehe..
awak nmpk macam dulu...=)...sama je...tetap nmpk comel...hehe..
tapi awak dah tukar imej...=)..dari si hip hop...ke si emo...=p
mana awak tau saya suka si emo......ha......ha..ha...
awak nie mmg suka wat saya makin suka kat awak!!...
ha..ha..ha...key..
arine awak tulis status kat FB " one better than two "..
dan kawan awak komen..kata yg awak mmg...xpenah nak bdua...hehe..
so awak mmg xpenah kapel yerk??..wah!!!!!!!!!!
sweet lah awak nie!!!!....ha..ha...ha..
awak mmg mnarik dan akan tetap kekal dalam ingatan saya...
tapi skadar ingatan sbb saya dah sayang orang lain..=)..

Q for u....Q mean everything in mylife...=)..
15/10 mean everything in mylife too....=)..



13 comments:

  1. Doa untuk dekat kan jodoh.. :)

    ReplyDelete
  2. mejuez--> ha..ha..xleh!!..mau gaduh nnt...=p.. thanx singgah..=)

    ReplyDelete
  3. Sweeeeetnyaaaa, dia botak pon akak suka jgak? Heeeee ;>

    Yelakann, mst ade yg kita adore other than couple kita ^_________________^

    ReplyDelete
  4. so sweettt.. kihkih.. terus teringat 1st love dan mood jadi down.. huhu..

    ReplyDelete
  5. amboih, chenta no ? ape kata request doodle kt
    http://emysk8tergurl.blogspot.com/2011/06/jom-request-doodle-percuma.html and then kasi pd si dia !

    tag kamu, jom join =)

    ReplyDelete
  6. nurnajwa--> ha..ha...ye...botak dia yg wat akak makin suka dia dulu..=p...botak dia botak sweet sgt!!..hehe...=p

    mawar---> jgn bagi mood down..=).. ingat balik nape dia jadi first love kita..=).. tiru cam kita..asal teringat dia confirm senyum je..=)..

    emeera---> ha...ha...bagi pada si dia??..pergh!!..kalo dulu ada kberanian..dah bagi pic sdri pada dia..=p..hehe...thanx tag..will join...=)..

    ReplyDelete
  7. sweet sangat..teringat zaman bercinta dulu.. :D

    ReplyDelete
  8. hmmm susah nak cr cinta yg sejati :(

    ReplyDelete
  9. sweetlikewhat--> ha..ha..sweet sgt like sweetlike what...=)...hehe....=)..thanx sudi mbaca..hehe..

    ReplyDelete
  10. ezan--> hehe...mmg susah nak cari...tapi kalo jumpa tu biar r dia jadi kekal abadi..=)..hehe...

    ReplyDelete
  11. wuhuhu..sweetnya kalau dia jadi bf awak..jangan puji lebih2..nanti orang yang awak sayang jeles kemain...hehe

    ReplyDelete
  12. fizan---> ha..ha...kalo masa single dulu dia jadi bf kita..mmg sweetttttttttt sgt..=p.. tp skang xleh..hehe..dah bsama org len..=).. hehe..yg lepas biar lepas..tapi xplu r smpi dilupuskan kenangan..hehe...=p

    chegu abbas--> ha..ha...sakan..=p.. hai lah chegu abbas..=)

    ReplyDelete