Monday, May 9, 2011

~~~gambar desktop lappy~~~


hari ini try masuk contest baru plak..hehe..=p
ingat aku rajin ker...saje je try contest nie..hehe..
sbb semangat nak tayang background lappy tcinta aku nie..=p..
background yg amik masa ku bjam2 hanya tuk reduce size dia bagi muat betul2 screen lappy ku nie..
cis!!!..bsusah payah demi LEE MIN HO....ha..ha...nasib kacak...
nie adalah wallpaper ke-5 bturut2 LEE MIN HO ku guna...
btukar2 wallpaper tp mmg suma pic dia je..hehe..
nape aku pilih dia..sbb dia KACAK + HENSEM + SWEET + ADORABLE...
hehe...sejuk skit mata memandang bila bukak lappy nie...hehe..
tu jelah...pandang jelah muka dia amik inspirasi...
nak impi ada jodoh confirm xnyer lah!!!...
ape giler dia nak tukar agama demi aku yg xcantik nie...hehe..
aku tukar agama??????...lagi r bodohnyer..ha..ha..sekian~~~~~

sila tatap LEE MIN HO tercinta nie...=p



kat sni nak tag dua org blogger :



5 comments:

  1. awak~~ npe letak pic nih..

    jeles i..

    heheh tq join ye ;p

    ReplyDelete
  2. semart ooohhh

    ReplyDelete
  3. gugu -----> hehe...dont jelez2...=p..thanx gak
    adakan contest..=)..contest yg menawik
    tuk tayang pe yg ada nie..=p

    hantu---> ha..ha...tgk sajelah muka sape yg ada
    tue....=p..mestilah smart...

    ReplyDelete
  4. awak pun minat hero korea jugak? sama la kita :D

    ReplyDelete
  5. ha..ha...jejaka korea sweet + adorable...hehe...minat jugak yerk...worait..satu geng...=p

    ReplyDelete