Sunday, December 4, 2011

berhabuk sudah Mr.Diari nie~~~


salam buat semua blogger yang sudi singgah dan membaca tulisan buruk saya di sini..=)...

anda semua mmg baik budi...hati dan nurani...

tapi saya kini semakin jarang menjengah ke blog nie..=)...

semakin sibuk dengan urusan harian..mengurus diri yang kian xterurus..=)..

buat teman-teman blogger yang sudi FOLLOW diari saya ini..

saya minta komenlah di bawah post ini mgatakan anda follow saya...

sebab saya akan mbalas dengan follow anda pula...

saya xdapat nak check satu2 sbb susah nak belek satu2 komen..=)..


saya kini semakin sibuk mengurus bisnes kain English Cotton saya...=)..

andai rajin silalah singgah dipage ini....




6 comments:

  1. Habuk tu xde masalah,
    gilap sikit dah cantik semula :)

    ReplyDelete
  2. hehe....bhabuk sgt dah diari nie..=p... amik masa bjam2 untuk mengelap..menyapu..mbuang sawang..=p..hehe...terima kasih sudi mjengah sini ayu...=)

    ReplyDelete
  3. berhabuk takpe, jangan berkarat udah ler, susah nnti nak hilangkan (^_^)

    ReplyDelete
  4. hye..

    jemput join giveaway from blog suemuncet..

    http://suemuncet.blogspot.com/2011/12/giveaway-from-suemuncet-blog.html

    terima kasih.. ;)

    ReplyDelete
  5. cikgu berbisness ada stail!

    ReplyDelete